Nyhedsbrev januar 2021 LVK Minkdyrlægerne

08.01.2021
Nyhedsbrev januar 2021 LVK Minkdyrlægerne

Godt nytår

Kære alle,

I og jeres familier ønskes et godt nytår med håbet om et bedre og mere trygt 2021.

2020 bød på tilstande og oplevelser, som ingen med sund fornuft havde kunnet forestille sig. Pelsdyrerhvervet ligger i ruiner i Danmark, og al energi skal nu bruges til at se fremad. For erhvervet for at holde regeringen og folketinget fast i lovede kompensationer og erstatninger. For jer minkavlere til at finde nye muligheder for ståsteder i jeres liv og ikke mindst arbejdsliv.

På vores tur gennem landet for at besøge jer en sidste gang, har vi heldigvis oplevet mange af jer allerede er på vej mod nye mål. Selvfølgelig har vi alle en bitterhed overfor samfundets behandling og håndtering af erhvervet, frustrationer over manglende betalinger m.m. Men sammenholdet i jeres familier og blandt kollegaer er stort, og vi har oplevet mange med nyt arbejde og ikke mindst nye planer for fremtiden. Dejligt livsbekræftende at opleve.

Held og lykke til jer alle med dette projekt.

Vi kan oplyse, at vi i LVK sørger for at alle rådgivningsaftaler slettes i CHR registret fra 31-12-2020.

Mange af jer har medicinrester stående. Vi nulstiller alle beholdninger, så I bedes selv destruere hvad der er tilbage. Medicinrester kan afleveres på apoteket eller den kommunale genbrugsstation. Hvis I er i tvivl, så kan I altid ringe - vores telefonnumre er stadig aktive.

Da det ser ud til at alle farme i Danmark skal synes for at værdisætte dem for at kunne afklare erstatningen, kan vi råde jer til at holde farmene i så god stand som muligt. Få gjort godt rent og ryddet op. Det vil altid pynte på en farm og påvirke vurderingen af farmens værdi.

Dyrlægerne fra LVK Minkteamet takker jer alle for gode stunder, snakke, diskussioner, uenighederne, jeres gode humør og de mange kopper kaffe. Vi vil savne at besøge jer og vil savne jeres smukke dyr.

Med venlig hilsen

LVK Minkdyrlægerne

KLIK HER for at læse hele nyhedsbrevet



Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !