Nyhedsbrev - Fjerkrædyrlægerne

14.09.2016
Nyhedsbrev - Fjerkrædyrlægerne

Nyhedsbrevet fra Fjerkrædyrlægerne ligger nu klart - læs det her:


Omstrukturering i LVKs fjerkræteam

Kære kunder og øvrige forretningsforbindelser

Der vil pr. 1. november 2016 ske en omstrukturering i LVK’s fjerkræteam. Lis Olesen går på pension, som meddelt i nyhedsbrev udsendt 30. august, og Liv Rath Uberg overtager rollen som teamleder.

Teamet vil fremad bestå af Liv Rath Uberg, Jens Jacob Faurbye og Trine Månsson. Yderligere vil dyrlæge Bettina Jensen og dyrlæge Kristen Vandel Jensen blive løst tilknyttet til teamet.

Dyrlæge Liv Rath Uberg vil fremad primært tage sig af faste besøg i både Midtjylland og Sønderjylland. Liv vil køre faste besøg og akutbesøg i Sønderjylland primært 2 dage om ugen. Jens Jacob Faurbye kører faste besøg og akutbesøg primært i Midt-/Vest- og Nordjylland. Trine Månsson er placeret på Sjælland. Akutte problemer vil fortsat kunne løses for vores kunder.

Vores laboratorium i Hobro fortsætter som hidtil, dvs. der fortsat kan indsendes materiale til obduktion og bakteriologiske undersøgelser. Alt i alt vil der fremad være flere dyrlæger tilknyttet fjerkræ, og der vil altid være mulighed for at får fat i en dyrlæge, også uden for normal arbejdstid.

Er du i tvivl om, hvad det helt konkret kommer til at betyde for din besætning, så tal med os om det ved næste besøg eller kontakt os pr. telefon. Vedlagte pressemeddelelse beskriver også de ændringer, der er aftalt i samarbejdet med Fjerkrærådet.

Med venlig hilsen
LVK Fjerkrædyrlægerne

Liv Rath Uberg 21715307
Jens Jacob Faurbye 21715303
Trine Månsson 21715274

>> KLIK HER OG LÆS PRESSEMEDDELELSEN <<
 Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !