Nytårshilsen 2018

10.01.2018
Nytårshilsen 2018

Nytårshilsen til LVK’s medlemmer

Så har vi taget hul på et nyt år, og i LVK er vi godt i gang med at arrangere vores årsmøde. Årsmødet afholdes i år på Bygholm Landbrugsskole, og I må gerne allerede nu, sætte kryds i kalenderen d. 8/2.

Vi er I bestyrelse og ledelse så småt ved at starte op på vores beretning. Vi vil som vanligt kigge tilbage på året der er gået, bl.a. har der været en fornuftig økonomi i de fleste driftsgrene. Vi vil også kigge fremad for at se, hvad der er af udfordringer for husdyrproducenterne i det kommende år. Bl.a har vi i midten af december fået et nyt veterinærforlig. Dette og meget andet vil vi komme nærmere ind på i vores beretning.

Jeg ved, at dyrlægerne er ved at lægge sidste hånd på det faglige program for dagen. De vil, med den nyeste viden, tage fat på relevante emner, der kan flytte noget ude på staldgangen hos jer medlemmer.

Jeg kan også afsløre, at vi har fået BS Christiansen til at komme og give os en god afslutning på dagen. Jeg tror de fleste af jer kende BS, så nærmere introduktion er nok unødvendig.

Jeg håber, I kan finde tid til at deltage, gerne flere fra samme bedrift, så vi kan få en god dag sammen.

I ønskes alle et godt og lykkebringende 2018.

Peter Hjort Jensen

>> Klik her og læs nytårshilsen som PDF <<


 

Forfattere

 

Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !