Nyhedsbrev - Fjerkrædyrlægerne

03.08.2016
Nyhedsbrev - Fjerkrædyrlægerne

Nyhedsbrevet fra Fjerkrædyrlægerne ligger nu klart.
Du kan læse om:

Slagtekyllinger:
Den 13. juli besøgte LVK ´s fjerkrædyrlæger slagteriet Emsland Frischgeflügel, der er en del af integrationen Rothkötter. Slagteriet ligger i byen Haren i Emsland i Tyskland. Baggrunden for besøget var, at stadig flere danske kyllingeproducenter leverer deres slagtekyllinger til Rothkötter’s andet slagteri Celler Land Frischgeflügel i Wietze. Vi er besætningsdyrlæger for en betydelig del af de producenter, der har kontrakt med organisationen, og vi har derfor stor interesse i at se deres slagteri og høre om opbygningen af firmaet.
Producenterne, der leverer til Rothkötter er underlagt et kvalitetssystem (QS), hvilket indebærer, at de er underlagt en række kvalitetskrav.
Et krav er, at de har besøg af besætningsdyrlægen minimum en gang i hver rotation. Det er derfor nødvendigt med en god kommunikation mellem dyrlæge, konsulent og slagteri.

Æglæggere:
Som vi også skrev i vores sidste nyhedsbrev, så er der fortsat store udfordringer med at skaffe AE vaccine. Dato for hvornår der kan leveres Avipro AE er meget usikker.


KLIK HER og læs hele nyhedsbrevet

 Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !