KONTROL BESØG I 2020 – FOKUS PÅ HEGN OG LØSE MINK

19.03.2020
KONTROL BESØG I 2020 – FOKUS PÅ HEGN OG LØSE MINK

KONTROL BESØG I 2020 – FOKUS PÅ HEGN OG LØSE MINK

Minkbranchen er ligesom resten af det danske samfund sat under pres for tiden. Coronasituation har lagt vores ellers velfungerende samfund totalt ned. For minkbranchen er det endnu en hindring på vej mod bedre tider. Med lukkede grænser vil en auktion i DK efter påske være svær at afholde, forhåbentlig findes der andre metoder til salg.
For god ordens skyld vil vi oplyse, at den Corona virus, som findes blandt mennesker verden over, ikke kan smitte mink! Den Corona virus, som findes hos mink, forårsager tarmbetændelse med symptomer på diarre...

FODRING I SLUT MARTS OG INDTIL FØDSEL
For at starte, hvor vi slap i sidste nyhedsbrev og her ved slutningen af parringerne, er det vigtigt allerede nu at have foderstrategien for øje gældende for resten af marts og april indtil fødsel. Efter endt parring, er det vigtigt, at tæverne kan tage på i vægt i hele drægtigheden. Ikke mindst for at sikre at mælkekirtlerne udvikler sig tilfredsstillende. Et godt billede herpå er, som før nævnt, at har man én spand foder at gøre godt med fra parring til fødsel, så bliver spanden tom inden fødsel, hvis man giver for meget foder i starten af drægtighedsperioden.

KLIK HER for at læse hele nyhedsbrevet


Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !