LVK og Nordvet Svinerådgivning ApS fusionerer

03.01.2012
LVK og Nordvet Svinerådgivning ApS fusionerer

De 4 dyrlæger i den svinespecialiserede praksis Nordvet er pr. 3. januar 2012 en del af LVK´s svinepraksis. Fusionen har til formål at sikre kunderne i nord den bedste dyrlægeydelse fremadrettet, og samtidig styrke LVK´s position i den nordlige del af Danmark.

Chefdyrlæge Claus Heisel udtaler følgende:

Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at få de 4 dygtige dyrlæger fra Nordvet ind i LVK Svinedyrlægerne Nord. Det giver et super stærkt team af dyrlæger i den nordlige del af Jylland. Teamleder for de indtil videre 9 dyrlæger i LVK Svinedyrlægerne Nord bliver Svinefagdyrlæge Tage Rødbro. Teamet vil få udgangspunkt fra kontoret i Øster Vrå. Ved Nordvets indtræden i LVK sikrer vi et stærkt fagligt fundament, og vi styrker vores lokale tilstedeværelse i hele det nordlige jyske område.

Nordvets indtræden i LVK vil give os en række fordele :

Vi sikrer en gruppe af stærkt specialiserede svinedyrlæger, som kan hjælpe hinanden i det daglige. Kunderne vil beholde deres nuværende dyrlæge, med mindre de ønsker en anden konstellation. Alle kunder vil have to dyrlæger tilknyttet, så et eller flere af de årlige besøg aflægges af den dyrlæge, der er tilknyttet som dyrlæge nr to i besætningen, hvis kunden ønsker dette. Dette vil styrke det faglige input i besætningerne og sikre, at vores dyrlæger ser mange forskellige besætninger, hvorved de bliver endnu dygtigere. Vi vil herved sikre, at vi også i fremtiden er en seriøs og stærkt specialiseret praksis, som kan give vores kunder den bedste service. Vores mål er fortsat at tilbyde den bedste faglige dyrlægerådgivning og i samarbejde med øvrige rådgivere i branchen at sikre den bedste rådgivning og udvikling hos vores kunder.

Med Nordvets indtræden i LVK kommer svinefagdyrlæge Helle Kjærsgård tilbage til LVK. Helle kommer tilbage med en MBA omkring ledelse og økonomi. Helle skal være med til at styrke vores kundeudvikling på flere områder.  Det vil være både i lokalområdet og i LVK svinesektionen i det hele taget.

 

Der afholdes kundemøder for LVK kunderne i det nordlige område, den 10. januar 2012 kl 19.00 i Kulturhuset i Øster Vrå Hallen og den 18. januar kl. 19.00 i Agri Nords lokaler i Års.
Her vil vi informere om LVK Svinedyrlægerne Nord, og præsentere nogle faglige indlæg.
>>KLIK HER for tilmelding<< Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !