Ny medarbejder i LVK

19.09.2018
Birgitta Svensmark

Vi er stolte over at meddele, at vi pr. 1. oktober har ansat Birgitta Svensmark på vores laboratorium. Birgitta har gennem mange år været med til at opbygge og udbygge Seges Laboratorium i Kjellerup. Svinesygdomme har været Birgittas primære område, men de senere år er der også obduceret kalve og kvæg på laboratoriet. Birgitta har en bred viden om alle typer af diagnostisk arbejde, fra obduktioner, over blodprøvediagnostik og bakteriologi samt PCR.

Vi har længe haft et ønske om at udbygge LVK laboratorieaktiviteterne og få akkrediteret nogle analyser. Vi er sikre på, at ansættelsen af Birgitta vil være med til at dette kan lykkes. Birgittas arbejdsopgaver bliver fra starten akkrediterings arbejde på PCR, medvirke i GUDP Laboratorieprojektet og dermed udvikling og afprøvning af PCR test, obduktioner og almindeligt laboratoriearbejde, bakteriologiske undersøgelser m.v. sammen med laboranterne.

Vi er sikre på, at det vil give nye muligheder for vores udvikling som Danmarks største veterinære praksis for produktionsdyr.

Med venlig hilsen

LVK
 
Følgende er bragt i Effektivt Landbrug, september 2018

Kapacitet til LVK’s laboratorium

Fra 1. oktober er Birgitta Svensmark ansat på laboratoriet i LVK, Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste, på laboratoriet. Birgitta Svensmark har gennem mange år været med til at opbygge og udbygge Seges’ Laboratorium i Kjellerup.
Svinesygdomme har været hendes primære område, men de senere år er der også obduceret kalve og kvæg på laboratoriet. Birgitta Svensmark har en bred viden om alle typer af diagnostisk arbejde fra obduktioner, over blodprøvediagnostik og bakteriologi samt PCR (en genteknologisk metoder, der kan påvise infektioner, red.).
- Vi har længe haft et ønske om at udbygge LVK laboratorieaktiviteterne og få akkrediteret nogle analyser. Vi er sikre på, at ansættelsen af Birgitta vil være med til at dette kan lykkes. Birgittas arbejdsopgaver bliver fra starten akkrediteringsarbejde på PCR, at medvirke i GUDP Laboratorieprojektet og dermed udvikling og afprøvning af PCR-test, obduktioner og almindeligt laboratoriearbejde, bakteriologiske undersøgelser m.v. sammen med laboranterne, lyder det fra LVK.

KLIK HER for at læse artiklen.Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !