Nytårshilsen

09.01.2017
Nytårshilsen

Nytårshilsen til LVKs medlemmer

Jeg håber, at alle er kommet godt over helligdagene, og dagligdagen er ved at indfinde sig rundt omkring på gårdene. Det var jo et af de gode år, da mange af helligdagene faldt i weekenderne og derfor gav det ikke så meget uro i forhold til pasning af besætningerne. Det bliver jo nok anderledes til næste år.

I LVK er vi godt i gang med at planlægge vores årsmøde, der afholdes på Nordjyllands Landbrugsskole den 9. februar. Formiddagen går med det politiske årsmøde, eftermiddagen med faglige indslag samt afslutning med et indslag med Eskild Ebbesen. I kan vælge, om I vil deltage fra formiddagen, eller om man hellere vil starte til frokost og så deltage i det faglige program om eftermiddagen. Det skal I gøre, som det passer bedst for jer.

Jeg ved, at dyrlægerne har lagt sig i selen for at sammensætte et fagligt program, der imødekommer de faglige udfordringer I står med ude i besætningerne. I kan se mere om dette i indbydelsen, der snart bliver udsendt eller på www.LVK.dk

Jeg vil gerne reklamere lidt ekstra for vores fælles indlæg efter frokost. Vi har fået associate professor fra CBS Troels Troelsen til at komme og give os hans analyse på rammevilkårene i Danmark i forhold til vores nabolande. Troels Troelsen har arbejdet meget med dette emne i det forgangne år, og han har været noget i modvind pga. konklusionerne, som måske ikke passer ind i nogle meningsdanneres politiske dagsorden. Jeg er selv meget spændt på at høre Troels Troelsens indlæg.

Vi er i bestyrelsen og ledelsen ved at starte på årets beretning. Det er klart, at de økonomiske udfordringer hos en stor del af vores medlemmer vil fylde en del i beretningen, da det helt klart er noget vores dyrlæger fornemmer, når de kommer rundt på besøg. Heldigvis ser prognoserne for det kommende år langt mere positive ud, så mon ikke der bliver luft til investeringer, der har været udskudt de senere år?

De af jer, der ikke har mulighed for at deltage i årsmødet, har mulighed for at læse bestyrelsens beretning på vores hjemmeside ca. en uge før mødet.

Jeg vil til slut ønske jer alle et godt og lykkebringende 2017.

På bestyrelsens vegne
Peter Hjort Jensen


>> Klik her og læs nytårshilsen som PDF <<


 

Forfattere

Peter Hjort Jensen Peter Hjort Jensen
Formand, gdr.

Kristiansmindevej 11, Nybrogård, 8500 Grenaa
T: 86387877
M: 23250877
E: phj@lvk.dk
 

Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !