Fremgang i LVKs kvægsektion - og en mulighed for mælkeproducenter

26.03.2009
Fremgang i LVKs kvægsektion - og en mulighed for mælkeproducenter

Mange dyrlægepraksis i de mest kvægtætte områder af landet, har i de seneste år haft store problemer med at skaffe tilstrækkelig arbejdskraft.

Dels finder mange dyrlæger arbejdet med hobbydyr mere udfordrende, dels kan regelsættet omkring dyrlæge arbejdet med kvæg og svin virke afskrækkende, og muligheden for anseelige bøder for administrative fodfejl kan tage modet fra de fleste. Endelig spiller geografien også en rolle, når dyrlæger vælger fremtidens arbejdsplads.

LVKs kvægdyrlæger arbejder næsten udelukkende i besætninger, hvor der er tegnet en aftale om ny sundhedsrådgivning. Sammen med gode IT- løsninger betyder det, at dyrlægerne kan fokusere endnu mere på rådgivningen i besætningerne, til gavn for køernes sundhed og kvægbrugerens økonomi.

Vi kan desuden glæde os over 3 nye profiler i medarbejderstaben, nemlig Hans Jørgen Andersen, med en fortid i almen praksis, Mejeriforeningen, og selvstændig virksomhed med udvikling af rådgivning, Erik Træholt Thrane med en fortid i Dansk Kvæg og almen praksis, samt Wendy Holm med baggrund i almen praksis.

Med deres ansættelse er vi blevet i stand til at servicere endnu flere moderne mælkeproducenter.

Kvægfagdyrlæge                          Dyrlæge                                         Dyrlæge Ph.d. 
Erik Træholt Thrane                      Wendy Holm                                 Hans Jørgen Andersen
Tlf. 40 18 11 40                               Tlf. 21 71 52 89                            Tlf. 21 71 52 96Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !