LVK styrker ekspertisen ved frihandelsprodukter

16.07.2005

LVK har længe været en aktiv spiller, når det drejer sig om salg af frihandelsvarer til husdyrproducenter. Til at varetage og styrke denne funktion er Jørgen E. Nielsen ansat fra den 1. maj 2005 som hygiejnekonsulent.

LVK leverer et bredt sortiment af desinfektionsmidler, veterinærprodukter, arbejdstøj og staldartikler til husdyrproducenter. LVK har længe ønsket at styrke dette område, og det sker nu med nyansættelsen af Jørgen E. Nielsen. Hans opgave bliver at styrke salget af hele sortimentet. Dog primært med fokus på rådgivning om brug af rengørings- og desinfektionsmidler til både mælke og svineproducenter.

Vi skal fortsætte vores vækst af alle frihandelsprodukter, men primært inden for desinfektionsområdet og rengøringsområdet.

Jørgen E. Nielsen er uddannet landbrugstekniker og afsætningsøkonom. Og han har en bred erfaring med desinfektion og frihandelsvarer. Denne erfaring har han fået fra tidligere job i medicinalbranchen og grovvarebranchen. Senest har Jørgen E. Nielsen været ansat hos firmaet 3S a/s.

Jørgen E. Nielsen kan gratis rekvireres til hygiejne- og desinfektionsopgaver ude i besætningerne.Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !