Ny minkdyrlæge i LVK

06.02.2019
Ny minkdyrlæge i LVK

Præsentation af Mette Kragh

Vi har fra 1. februar ansat dyrlæge Mette Kragh i vores Mink Team.

Mette kommer fra en stilling i Kopenhagen Fur som Rådgivende Veterinær og stiller derved med en bred faglig baggrund indenfor mink og en stor kontaktflade på området. Mette har i høj grad arbejdet med plasmacytoserådgivning, management rådgivning, second opinion, vaccinationsrådgivning, undervisning på  videreuddannelseskurser for avlere og været ankerperson for formidling mellem Kopenhagen Fur og de praktiserende dyrlæger.

Mette har tidligere været ansat i lægemiddelindustrien, hvor hun blev uddannet svinefagdyrlæge; og før det været ansat i Fødevarestyrelsen, og har på den baggrund opnået en stor palette af viden, som hun vil drage nytte af i rådgivningen hos avlerne.

Mette vil i høj grad inddrage managementdelen i rådgivningen. Rådgivningen vil blive skræddersyet den enkelte avlers behov og ønsker. Udover de planlagte dyrlægebesøg vil Mette tilbyde undervisning af driftledere og lave projekter i mindre grupper af avlere.

Mette bor i Nordjylland med sin mand og to teenagebørn. Ved siden af minkrådgivningen kører Mette sin egen dyrlægepraksis med heste og smådyr.Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !