LVK er Danmarks eneste landmandsejede veterinære praksis. Med mere en 40 års erfaring i rådgivning i produktionsbesætninger og i dag med over 2.200 rådgivningsaftaler, betjener dyrlægerne i LVK en stor procentdel af de danske producenter.

LVK er imidlertid mere end dette. I kraft af at LVK er landmandsejet, er det din garanti for en professionel rådgivning til den mest optimale pris.

LVK har gennem de sidste 40 år arbejdet for en optimering af husdyrsundhed og økonomi hos sine medlemmer - alt sammen noget som det enkelte medlem har mulighed for at have indflydelse på i kraft af man selv er ejere af firmaet.

LVK har nu sat nye mål for den fremtidige rådgivning i Danske besætninger - dette indbefatter som det første synlige træk en ny hjemmeside som på alle måder er med til at sætte målene for det fremtidige virke.

Sloganet : SUND FORNUFT
 

Giver ikke kun mening i forhold til rådgivning, men i lige så høj grad omkring opbygningen af en organisation hvis mål det er at kunne deltage i samarbejdet med ministerier og myndigheder om at give en fornuftig arbejdsdag for alle uden unødvendige bureaukratiske begrænsninger.

LVK arbejder derfor på at være høringsberettiget og jo flere medlemmer der er i LVK jo mere vil man lytte til jer.

Derfor velkommen til LVK´s nye hjemmeside, vi håber den kan give input til hverdagen og lyst til at være medlem.

Velkommen


 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !