Succesfulde LVK inspirationsdage

05.12.2006
Succesfulde LVK inspirationsdage

Mere end 450 landmænd har deltaget i LVK´s inspirationsdage, der har været afholdt 4 steder rundt i Danmark.

Programmet indeholdt information om udviklingen i LVK og valg til repræsentantskabet. Formand Niels Buhl udtaler ”Det er en stor glæde, at LVK’s medlemmer bakker så godt op om aktiviteterne i LVK. Igen i år har LVK haft fremgang i antallet af rådgivningsaftaler. Det er en meget tilfredsstillende udvikling, ikke mindst når man tager i betragtning, at mange besætninger stopper produktionen”. På alle møderne drøftede man det nye samarbejde med Vilomix, der blev godt modtaget. Endvidere siger Niels Buhl; ”Det er ligeledes positivt, at så mange aktive medlemmer beredvilligt stiller op til valg til LVK’s repræsentantskab; det lover godt for LVK’s fremtidige udvikling”.

En af opgaverne i det forløbne år har været arbejdet med liberalisering af medicindistributionen. I begyndelsen af 2007 bliver det muligt, via en recept, at få tilsendt medicin direkte fra en distributør. For at være konkurrencedygtig som medicindistributør har LVK sammen med Vilomix oprettet selskabet LVK ViloVet. Formålet med det nye selskab er at sikre professionelle husdyrproducenter veterinærmedicin til lavest mulige pris.

En anden vigtig opgave er den længe ventede ”ny sundhedsrådgivning” for kvægproducenter. Inden for dette område vil LVK også være i offensiven med en konkurrencedygtig implementering af de nye muligheder.

LVK’s katalogvareafdeling er inde i en rivende udvikling. I 2006 har omsætningsfremgangen været over 25 %. Inden for katalogvarer har vi ligeledes lavet et nyt fælles selskab sammen med Vilomix. Selskabet hedder LVK ViloFarm. Det nye handelsselskab vil ud over de kendte LVK varer udvide sortimentet med pakkevarer fra Vilomix. Formålet med det nye selskab er at sikre landbruget kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser.Tilbage
 
Fynsvej 8 - 9500 Hobro - Tlf. 98 52 00 44 - Fax: 98 51 04 70 - lvk@lvk.dk
Udviklet af landIT !